Vandmelonjuice – læskende lækker frisk og sød

Det er vandmelon sæson i butikkerne, og vi spiser masser af vandmelon herhjemme. Vandmelon er perfekt på varme dage, da man får massere af væske indenbors – det er altid lidt svært med små børn. Men når der står et fad med frisk kold vandmelon klar til at spise, så ryger det nemt ned. Her i weekenden tænkte jeg så, at det ville være perfekt at juice den læskende melon. Det smagte virkelig godt, derfor skal I da også have muligheden for, at få et glas vandmelonjuice hjemme hos jer 😉

vandmelonjuice

Vandmelonjuice

1/2 lille vandmelon

10 jordbær – jeg brugte frosne, der lige havde været ude i ca. 10 minutter.

2 æbler

1 skive øko citron

Jeg skar melonkødet fri for skralden, og i mindre stykker – som passer til din juicemaskine. Æblerne renses fra æbleskrog og skæres i passende stykker. Det hele juices, og meget gerne i en slowjuicer. Da bærene er frosne, er melonjuicen dejlig kold og klar til at drikke.

Vandmelon

Min slowjuicer

For 1,5 år siden fik jeg en slowjuicer i julegave. Den er fra Claus Holm’s køkkenudstyr og du kan finde den lige her. Min juicer havde desværre stået lidt på hylden, for sigten var knækket i plaststikken. Den kunne stadig lave juice, men jeg ville ikke løbe nogle chancer for plastisk stykker i juicen. Det smarte med Holm juiceren er, at du kan købe reservedele billigt på Claus Holm egen shop. Så for blot kr. 50,- kunne jeg få repareret min juicer, jeg kan slet ikke få armene ned over det. Med alt det overforbrug vi har i hverdagen, er det jo genialt at kunne genbruge alt det der virker.

Er du til mere juice?

Hvis du er frisk på flere juiceopskrifter kan jeg varmt anbefale Louisa Lorang’s bog Juice for begyndere. Men du kan også finde flere juiceopskrifter her på bloggen, prøv blandt andet gulerodsjuice eller spinatjuice.

One Reply to “Vandmelonjuice – læskende lækker frisk og sød”

Skriv et svar