Varme fødder nu når vinteren er på vej

Reklame

Kalenderen siger midt i januar, dermed er vi halt igennem vinteren. Men frosten er ikke rigtig slået igennem endnu, men vi ved jo at den kommer, så det er med at være parat. Men nu hvor vejret ikke er vildt koldt endnu, så bruger jeg mine Puma sko, som giver mig varme fødder.

Varme fødder

Varme fødder i flade sko

Jeg er mest til flade sko, de er bare bedst at gå i – specielt når det bliver glat her om vinteren. I sommer fandt jeg de her lune Puma sko, de er foret med symtetisk pels. De er derfor dejlig lune, og kan give mig varme fødder i de her dage. En ting at have varme fødde, men fødderne har det også bedst i ergonomisk fodtøj. Det kunne være ergonomiske sko fra NewFeet, gennerelt er skomoden meget venlig ved fødderne for tiden. Alle de seje sneakers der er at vælge i mellem, som du kan mikse til både jeans, kjole, nederdel og bukser. Kort sagt det er kun fantasien der sætter grænser.

Mine sko fra Puma er faktisk ankelstøvler, og virkelig gode at gå i. Jeg fandt dem helt tilfældigt i en butik, hvor jeg ellers var på udkig efter de fine med satinbånd som snørrebånd. Men så stod det her par der til minus 70%, så de skulle selvfølgelig med hjem 🙂

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Rabølsko.dk/

Skriv et svar