ChantiCollage

sponseret

Hos Chanti kan du købe flere forskellige og unikke Vedhæng til din halskæde, den helt almindelige navnekæde med dit navn, jeg kunne nu godt tænke mig en med Camilla. Jeg ved godt at tiden lidt er løbet fra dem, men jeg syntes stadig de er flotte. De har også vedhæng du kan få med dine børns navne, forbogstaver eller din kærestes. Der er mange bud på en kæreste halskæde, de har også de der venindehjerter – eller kæreste hjerter, som man kan dele, og sammen bliver de til et hjerte <3 Fin lille tanke, jeg havde selv sådan et med en veninde som barn.

Chanti har ikke kun unikke vedhæng, de har fx også Vedhæng med tro håb og kærlighed et vedhæng med masser af symbolik, men symboler vi vel alle lever og stræber efter i livet. Der er også de mere klassiske som hjertet med en lille sten i, som minder mig om den halskæde som bliver købt hos Mr. Bean i Love Actually, bare med hvid sten og i blankt design. Der er også Vedhæng med diamant, som fås i både hvidguld og guld – de er så flotte og kan bruges til alt i mange mange år, der kan også suppleres med ørestikker og ring i samme design.

Chanti har også mange forskellige mærker som Sif Jakobs, Julie Sandlau, Kranz & Ziegler, Izabel Camille og mange flere, stort set alle smykker er nedsat i forhold til almindelige butikker. Man kan fx få et Sif Jakobs armbånd i samme design som mit til næsten halv pris, jeg er specielt glad for det rå udtryk med læder og sten, og så at det kan kombineres med mange andre smykker. Min mor har også armbånd fra Sif Jakobs, hun kombinere flere armbånd på en gang, så det ser ud til at være et ekstra langt 🙂

Kender I armbåndene fra Sif Jakobs?