Vedligehold af skindsko

Jeg er ekstrem dårlig til at holde ting der skal plejes, det tager jo tid og så planlægge jeg som en brækket arm! Hvornår var det lige sidst jeg gjorde det sidst, og hvor ofte skal det gøres? Med de her støvler er svaret ret nemt, aldrig og helt sikkert oftere! Derfor kunne det kun blive bedre, jeg skulle starte et sted, og januar er sådan en god måned til nye tiltag. De var godt medtaget, snuderne har helt sikkert set bedre dage, den ene er blevet skrabet på et trappetrin på østerport station, den anden har mødt vores kats klør – spørg lige om jeg havde lyst til at lave den om til en pelshat den dag?!

Jeg startede med at vaske støvlerne let med vand, da de var tørre fik de omgang læderfedt og til slut lidt sort skopuds. Vupti så så de mere ensartede og ikke mindst sundere ud i skindet. 

Må nok hellere snart give dem en tur til, det vejr er hårdt for dem. Husker I at vedligeholde jeres sko og støvler?  

Skriv et svar