100% frugt – vegansk alternativ til yoghurt med avokado

Jeg har det allerbedst uden mælke produkter, derfor er jeg glad for alpro yoghurt alternativer. Men når jeg ikke har alpro på lager, eller har lyst til et 100% frugt måltid, spiser jeg denne farverige blanding. Med kun 3 ingredienser kan det da ikke blive nemmere 😉

Den lyserøde

1 banan

1 avokado

1 håndfuld hindbær – eller så mange du har lyst til 🙂

Jeg giver det en tur med stavblenderen og anretter det med frisk frugt. Farven er helt fantastisk! Det er en blød cremet masse, og så mætter det godt.

Morgenmad med avokado

Den grønne

1 banan

1 avokado

1 kiwi

En tur med stavblenderen og så er der morgenmad 🙂 som du nok har luret, er base en banan og en avokado, dertil den smag (farve) du ønsker.

Den med jordbær

1 banan

1 avokado

1 håndfuld jordbær

Efter en tur med stavblenderen, er farven lidt fesen – men smagen er i top 😉

Jeg kan anbefale den med blåbær, mango og en blanding af skovbær. Jeg er som sagt helt vild med farven, og jeg spiser lige så meget med øjnene. Jeg har en plan om at prøve med brombær, gul kiwi og papaya. Har I nogle gode ideer?

Og den to-go

En dag i sidste uge nåede jeg ikke at spise inden jeg skulle ud af døren. Derfor puttede jeg den blendede blanding i et syltetøjsglas, og toppede med jordbær og melon kugler. Det fungerede rigtig fint, desværre er både avokado og banan frugter der hurtigt bliver brunt når det iltes. Jeg tilsatte lidt citron i håb om at det ville hjælpe lidt.

Alle billeder er fra min Instagram profil, og der er mange flere billeder derovre 😉

One Reply to “100% frugt – vegansk alternativ til yoghurt med avokado”

Skriv et svar