Velkommen 2018 – huskede I sikkerhedsbriller?

Sikkerhedsbriller

Godt nytår – jeg håber I fik en dejlig aften, og ikke kom til skade. Hvad sker der for, at så mange mennesker bevæger sig udenfor uden sikkerhedsbriller? Det er bare at tage dem på, og så ud i dejlige Danmark.

Jeg havde faktisk købt en ny nederdel til årets sidste dag, men på grund det grå og kedelige vejr, blev der ikke mulighed for at forevige det look. Måske jeg skulle tage det på en anden dag, mest for billedet skyld, for jeg syntes virkelig at jeg var smart.

Jeg misunder virkelig dem der har så god indendørs belysning, så de kan tage billeder indenfor i den her mørke periode. For hvem er det, der har tid til at vimse rundt udenfor midt på dagen og se smart ud? Ja det er i hvert fald ikke mig, specielt ikke i den her periode hvor den står på regnskabsafslutning på kontoret.

Jeg må i hvert fald indrømme, at jeg ikke lige frem syntes, at jeg havde tid til at gå hjem i dag. Heldigvis kan jeg nå det meste i morgen og fredag.

Vi går ingen vegne uden sikkerhedsbriller Nytårsaften

Tilbage til årets sidste dag, vi hyggede os med en masse traditioner. Vi så Dronnings nytårstale, spiste laks- og rejemadder, fyrede op under racletten og snakkede med gæsterne. Til sidst tog vi fat på desserten, hjemmelavet is i hjemmelavede chokoladeskaller. Ret hurtigt blev kl. 23.40 og vi skulle som altid se 90 års fødselsdagen, hvorefter vi springer ind i det nye år, skåler i champagne, synger med på sangene og til sidst tager vi sikkerhedsbrillerne på og går ud i natten og ser fyrværkeri.

Og som afsnittes overskrift beskriver, gik vi ingen steder nytårsaften uden sikkerhedsbriller. Guldklumpen spurgte endda om vi ikke skulle havde dem på, når vi også kiggede ud igennem vinduet. Jeps herhjemme tager vi sikkerhed seriøst 🙂

Havde I en god nytårsaften?

Skriv et svar