Velkommen 2019 og rigtig godt nytår

Jeg håber at I alle havde en skøn nytårsaften, med god mad, flot fyrværkeri og nye minder. Det havde jeg i hvert fald! Jeg var hoppet i min nye Ichi kjole – perfekt til nytår, den viste jeg allerede her med mit nytårs look. Det blev et fint outfit, jeg skiftede dog stilletterne ud med et par meget flade sølv glitter loafers. Jeg har døjet med meget vand i benene igennem de sidste 2 uger, så jeg orkede ikke at hoppe op på høje hæle, selvom tanken var god.

Nytår

Håret havde jeg drømt om skulle være i store krøller, men som altid lykkes det bare ikke for mig. Jeg har tykt skandinavisk tungt hår, jeg tror slet ikke at mit hår er på en almindelig skala. Jeg endte derfor med at lave en form for snoede lokker, sat til side med et spænde fra Pico. Det fungerede helt fint – hvad syntes I? Måske jeg skulle lave en lille guide 🙂

Min nytårs makeup

Selvom jeg gjorde en del mere ud af det end til hverdag, så holdt jeg stadig min makeup enkel. Efter en gang bb-creme og primer på øjenlågene, lagde jeg guldskygge, sort flydende eyeliner og dertil sort mascara. Kinderne fik en gang blush med den her, og til sidst gav jeg læberne en rød læbestift fra Clinique. Mine øjenbryn har også fået lidt ekstra farve, det er ellers noget jeg skal til at øve mig lidt mere i.

Nytår på bloggen

Jeg har en masse spændende planer for bloggen i 2019, 2018 blev et meget presset år, derfor var der ikke meget tid til mine hobbyer. Bloggen er for mig en hobby, men en hobby der meget gerne må udvikle sig til noget mere. Mere hvad er jeg ikke helt sikker på endnu, men jeg ved at det bliver spændende og lærerigt. Jeg er både igang med at skrive nytårsforsætter, mål for 2019 og så har jeg allerede indkøbt en masse lækkert tøj I snart skal se 🙂 Det ville glæde mig meget hvis I ville læse med, og komme med jeres kommentarer.

Godt nytår <3

3 Replies to “Velkommen 2019 og rigtig godt nytår”

Skriv et svar