Vild med cardigans

Cardigan

123456

Jeg er vild med cardigans! Og er altid på udkige efter nye flotte bud, på den perfekte af slagsen. Der findes bare så mange forskellige, de små fint strikkede, de tunge, de stor maskede, dem med knapper, dem uden lukning osv. osv. Jeg tror at I har fattet pointen her 😉

Lige nu er jeg på jagt efter en cardigan til mit jumpsuit, jaja der hænger en vældig flot sort jumpsuit hjemme i mit skab, nogle af jer har set den på Instagram. Men jeg syntes altså at jeg mangler en cardigan der passer perfekt til. Jeg er faktisk lidt lun på den sarte lyserød farve, men er i tvilv om hvorvidt jeg vil få den brugt. Derimod er nr. 2, 4 og 5 lige mig, de vil også kunne bruges til næste vinter, en varm og vamset sweater går ikke sådan af mode – bestemt ikke hjemme i min sofa 😉

Hvad tænker I, hvilken cardigan passer sig bedst til jumpsuit?

Husk at deltage i min give-away

8 Replies to “Vild med cardigans”

Skriv et svar