Vinduer med udsigt

image

Reklame//Tænk hvis man selv kunne vælge hvad man kunne se, når man kiggede ud af sine vinduer. En af de bedste udsigter jeg har haft i det forgangene år, er den her. Et godt wiew ud over Fort Lauderdale, hvor der både er hotellets pool og havet. Jeg er vild med det her hotel, beliggenheden er perfekt og så er poolområder helt fantastisk. Det er derfor vi netop har været forbi hotellet for 3. gang. Normalt vil jeg gerne se noget nyt, men det er nu rart at slutte ferien af med et par dage på et velkendt hotel. Lidt mormor i know!

Hjemmets vinduer

Men når man ikke selv kan vælge sådan en udsigt til sine vinduer, kan man da trøste sig med, at man selv kan vælge sine vinduer. Jeg har altid været vild med sprossede ruder, men de passer som sagt ikke til alle huse. Der findes andre mere moderne udgaver, hvor vinduet stadig er delt og kan åbnes på forskellige måder. Fx sidehægtede vinduer dem kan jeg godt lide, find dem hos Klarvinduer, men også Dannebrogs vinduer tiltaler mig. Jeg tror faktisk at alle vinduer, der ikke er fra gulv til loft er min smag. Jeg er træt af at bo i et akvarium, og en vindueskarm er virkelig en mangelvare. Hvor skal man stille alle sine nips, når man ingen vindueskarme har?

Det spørgsmål har vi stillet hinanden mange gange de sidste 8 år!

indlægget er skrevet i samarbejde med klarvinduer.dk

Skriv et svar