Omnimin Plus All Omega All Omega

Reklame indlægget indeholde affilitate links//Jeg har ligget syg siden onsdag, og hold nu op hvor har jeg været dårlig og utilpas. Nu døjer stadig med ondt i hele kroppen og hovedpine i lange baner. Jeg har taget fat i nogle simple yoga øvelser, for at få kroppen strukket ud. Den her omgang sygdom har fået min krop til at krølle helt sammen, den er stiv og ufleksibel. Yoga er generelt godt for min krop, derudover laver jeg nakke/skuldre øvelser hver dag, det er jo hårdt at være kontormus.
Udover de små fysiske øvelser, spiser jeg en multivitamin fra biosym hver dag året rundt. Den har et højt indhold af b-vitamin, hvilket hjælper kroppen til at minimere fx stress.

Vitaminer og oliekapsler

Min hverdag er presset og kan derfor hurtig stresse mig, og en stresset krop bliver hurtigere syg, så det gælder om at pleje den godt. For at kroppen holdes sund, skal den også have gode olier, så nye celler med stærke membraner kan dannes. Jeg spiser ikke meget fisk, derfor spiser jeg en oliekapsler hver dag. Jeg er meget glad for den her fra Solaray All-Omega, som både indeholder omega 3-6-9. Der findes mange oliekapsler på markedet, desværre er der mange af dem der bliver harske ved temperaturer over 30 grader. Det er fint at have i skabet, men når de indtages i en 37 grader varm krop, bliver de harske og virkningen forsvinder. Måske ikke hele virkningen, men man får i hvert fald ikke det fulde udbytte af produktet, og det er da ikke optimalt.

Solaray er generelt et mærke, hvor deres vitaminer og mineraler er sammensat bedst muligt, uden alt muligt ekstra fyld. Jeg har aldrig forstået hvorfor der skal mælk, gluten, sukker og sødemidler i vitaminer og maniraler. Virker de bedre med det fyld?? Jeg tror det ikke, men ærligt talt ved jeg det ikke!

Ud over tilskudene på billedet tager jeg ofte d-vitamin når jeg er ekstra træt, og chrom når min sødetand tager overhånd. Men det helt nye på listen er mælkesyre bakterier.

Tager I vitaminer og mineraler hver dag? Og hvilke hjælper jer??