Clarins hudpleje

Reklame links er markeret med *

Så blev det weekend igen, selvom vi lige har haft fri i påsken, syntes jeg virkelig at jeg trængte til weekend da jeg stod op i morges. Vi har heldigvis kun et par små aftaler i weekenden, så vi kan få sat afslapning og børnene i fokus. Jeg hader at have så travlt, at vi ikke har tid til at sætte os ned med børnene og være tilstede. Det syntes jeg heldigvis at vi er gode til at mærke efter, og når det går for stærkt sætter vi farten ned. Hovedsageligt vil vi også hellere gå glip af en voksenting, for at være der for børnene!

I aften står den på X-factor finalen, vi varmer slevfølgelig op med Disney sjov og fredagsslik. Bagefter er det voksentid, jeg håber på at min mand går i baren (vores køkken) og laver lækre drinks. Noget vi faktisk er blevet rigtig gode til, så gode at jeg har en plan om at åbne en lille fredags-drinks kategori her på bloggen. Men når det er mørkt når vi drikker dem, bliver billederne simpelthen for dårlige. Derfor er det ikke kommet igang endnu, men ideen lever endnu!

Weekendtilbud hos Boozt.com

Nå men det var et lille sidespring i forhold til overskriften for indlægget. I denne weekend kan du hos Boozt* få en gave med, når du køber skønhed for et hvis beløb. Det er dog kun Clarins *og Bioterm tilbuddet gælder, men som stor fan af Clarins, var det et tilbud lige for mig 🙂

Gaven fra Clarins er en lille gaveæske med 5 små produkter. Alle 5 produkter bruger jeg og vil straks anbefale andre dem. Mascaraen er virkelig fantastisk, og giver lange fyldige vipper, masken bruger jeg ofte som natcreme, ansigtsvanden er og bliver min ynglings. Makeupfjerneren bruger jeg kun en gang imellem, men det er mest fordi jeg er bioderma fan. For den er også vældig god! Det sidste produkt skulle gerne være deres hand and nail creme. Den bruger jeg til hverdag, så den vil jeg også anbefale hvis du som mig døjer med tørre hænder.

For at få den lille gave med, skal du købe for kr. 450,-. Det når man hurtigt, specielt hvis du som jeg mangler en ansigtscreme. Jeg vil også kigge efter ansigtsrens og måske en serum, men specielt serierne hydra og energizer er mine favoritter.

Godweekend 🙂