What to wear???

På lørdag skal jeg og min lille familie til barnedåb, problemet er bare at jeg ikke har en kjole der passer til lejligheden. Jeg har selvfølgelig gennemgået det jeg allerede har i skabet, striber – niks, blonde med kavalergang – no-go skal møde en masse nye mennesker, blå spencer for stiv og kedelig! Kan I fornemme at jeg har en udfordring? I dag brugte jeg en masse tid på, at kigge udsalg på nettet, men hver gang jeg fandt noget blev jeg i tvivl, jeg vil jo helst købe noget jeg kan bruge igen og igen.

Jeg har selvfølgelig været forbi prikker og flere striber, men jeg er så meget i tvivl – allermest fordi den allerede skal bruges på lørdag. Heldigvis har jeg styr på flere af de andre ting til looket, jeg skal klippes på torsdag, så nu skal alle de slidte lokker af! Skoene er også på plads, det skal selvfølgelig være de her smukke banditter.

IMG_1910

IMG_1914

IMG_1913

Har I nogle gode kjole tip??

Skriv et svar